Petak, 17.10.2014.

12:32

Mikser Audio Market održava se 19. oktobra

U Mikser House-u će se u nedelju, 19. oktobra, od 12 do 17 časova premijerno održati Mikser Audio Market, koji će na jednom mestu okupiti sve ljubitelje dobrog zvuka i audio tehnike.

Izvor: B92

Default images

Redovno okupljanje audiofila, audio-tehničara i svih poštovalaca dobrog zvuka, koja se od 2008. godine održava pod nazivom “Audioberza”, sada se seli u novi, veći prostor u Karađorđevoj 46 i prerasta u Mikser Audio Market.

Posetioci marketa će imati priliku da se upoznaju sa širokom ponudom novih i polovnih audio uređaja i prateće opreme, originalnih nosača zvuka, kao i da ostvare kontakt sa stručnjacima i entuzijatima iz sveta audio tehnike.

Publiku na ovom svojevrsnom prazniku zvuka i buke očekuje i veliki izbor ploča, LP izdanja i diskova uz neizbežnu pozitivnu atmosferu.

Mikser Audio Market otvoren je od 12 do 17 časova, a ulaz je 120 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: