Utorak, 19.08.2014.

14:53

Otvoren "Summer Cinema Zone" u Trsteniku

Letnji bioskop na otvorenom Summer Cinema Zone 2014. otvoren je sinoć na Omladinskom trgu u Trsteniku. Pred preko 300 gledalaca prikazan je animirani film „Tvrd orah“.

Izvor: B92

Default images

Organizatori su zadovoljni posećenošću od sinoć i ako je suditi po broju gledalaca prve večeri, bioskop će izazvati veliko interesovanje.

“Velika posećenost nas svakako obavezuje da naredne godine budemo još bolji u organizaciji i kvalitetniji u izboru filmova”, rekao je Nikola Ćurčić, predsednik Udruženja građana “Inicijativa mladih Trstenika” organizatora ovog besplatnog letnjeg bioskopa, a koji je finansirala Opština Trstenik.

“Želja nam je da u narednom periodu ovaj projekat dobije regionalni karakter i da jednog dana zaživi i takmičarski deo ovog festivala, gde bi mladi autori prikazivali svoja ostvarenja”, dodao je Ćurčić.
Večeras od 20 časova na programu je još jedan animirani film „Kumba“, a u sredu, četvrtak i petak prikazaće se filmovi za odrasle. Filmovi će biti prikazivani u dva termina od 20 i 22 časa.

Sreda (20.08.) je rezervisana za domaće filmove (20 časova “Falsifikator, 22 časa “S/Kidanje”)

U četvrtak (21.08.) prikazaće se dva trilera. Od 20 časova “Tri dana za ubistvo” a od 22 časa film “Džo”. Poslednje večeri biće prikazana dva oskarovca. Od 20 časova biće prikazan film “Filomena”, a od 22 časa festival će zatvoriti film “Zatvorenici”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: