Utorak, 20.01.2015.

13:04

Dron nad Olandovom rezidencijom

Jedan dron na kratko je preleteo iznad Jelisejske palate u centru Pariza kasno sinoć, saopštio je izvor iz francuskog predsedništva.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: wikipedia.org/Eric Pouhier

Potvrđujući izveštaj sa kanala iTELE, neimenovani izvor je rekao da se dron svega "nekoliko sekundi" nalazio iznad predsedničke palate i da ga je policija koja obezbeđuje zgradu "odmah uočila".

Kancelarija pariskog tužioca pokrenula je istragu incidenta, do koga je došlo nedelju dana posle terorističkih napada u Parizu, u kojima je ubijeno 17 ljudi, a država stavljena u stanje pojačane budnosti, preneo je AFP.

Pojavljivanje drona iznad Jelisejske palate usledilo je nakon serije misterioznih pojavljivanja dronova iznad francuskih nuklearnih elektrana u oktobru i novembru za koje niko nije preuzeo odgovornost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: