Subota, 08.11.2014.

14:30

Vulinu Zlatna vojnička sablja

Predstavnici Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije uručili ministru za rad Aleksandru Vulinu Zlatnu vojničku sablju, najviše priznanje tog udruženja.

Izvor: Tanjug

Default images

On im je tom prilikom poručio da im nijedno steceno pravo neće biti umanjeno, niti ukinuto.

Vulin je obraćajući se predstavnicima tog udruženja nakon što mu je priznanje uručeno, povodom krsne slave udruženja, rekao da će se nastojati u tome da se konkretnim, novim zakonskim rešenjima više vodi računa o ratnim vojnim invalidima.

"Ubrzo ćemo imati javnu raspravu, videćete da smo uveliki neka nova rešenja učeći od drugih koji su sa više pažnje vodili racuna o položaju svojih boraca", rekao je Vulin dodajući da narod Srbije duguje zahvalnost i njima i njihovim porodicama.

Kako je kazao, mora biti zahvalnosti za one koji su stvarali, radili i branili zemlju.

Državni sekretar ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dragan Popović dobio je Zlatnu plaketu, takodje povodom krsne slave udruženja - Mitrovdana.

Priznanja su uručena i predstavnicima Srpske pravoslavne crkve, Vojske Srbije, kao i članovima udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: