Četvrtak, 11.04.2013.

19:32

Beograd: Dvojica ranjena u pucnjavi

Lj.D. i Đ.M. ranjeni u pucnjavi u kladionici "Fer" u Beogradu. Do pucnjave došlo pošto su tri mladića napala gosta lokala, a ovaj u samoodbrani potegao pištolj.

Izvor: Beta, Blic

Default images

Pucnjava u kladionici u beogradskom naselju Voždovac izbila je oko 18 sati, a prethodila joj je tuča.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je Lj. D. (62) zadobio ustrelnu ranu desne potkolenice i da je bez drugih vidljivih povreda smešten na reanimaciju u Urgentni centar.

Đ.M. (27) je u svesnom stanju dovezen privatnim kolima u ovu ustanovu i nalazi se na odeljenju hirurgije.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, do obračuna je došlo između dve grupe muškaraca. Tri mladića stara između 25 i 30 godina, naoružana štanglama, ušla su u lokal sa namerom da se obračunaju sa jednim gostom, koji je za stolom sedeo sa Lj.D. i još jednim prijateljem.

Verbalni sukob veoma brzo je prerastao u je fizički. Napadnuti gost lokala izvadio je pištolj i počeo nasumice da puca. Jedan metak je pogodio napadača Đ. M. u donji deo leđa, dok je drugi hitac pogodio radnika obezbeđenja Lj.D. u nogu.

Kada su odjeknula dva hica, iz demoliranog lokala su pobegli svi prisutni, osim ranjenika i nekoliko komšija koji su pozvali Hitnu pomoć.

Kladionica "Fer" je posle pucnjave potpuno demolirana. Stolice i stolovi bili su razbacani po podu, gde je bilo i nekoliko velikih lokvi krvi. Na mestu obračuna pronađene su i dve čaure, navode "Novosti".

Policija je, zbog uviđaja, više od dva časa blokirala ulaz u ovaj deo tržnog centra u Ulici braće Jerković. Policija traga za počiniocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: