Ribočuvari pretukli prolaznika

Ribočuvari leskovačkog ribolovačkog udruženja "Veternica“ pretukli su 57-godišnjeg meštanina sela Mala Kopašnice dok se lokalnim putem vraćao od komšije.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2009.

18:49

Default images

Milorad kaže da je prošao pored ribočuvara koji su stajali sa "Ladom nivom“ na putu, a kada se udaljio tridesetak metara, sustigla su ga dvojica i počela da ga tuku.

"Uperili su mi lampu u oči i počeli su da viču kako ja obaveštavam krivolovce gde se nalaze ribočuvari, zatim su počeli da me udaraju. Kada sam pao, odvukli su me u šanac i nastavili sa udaranjem“, izjavio je za B92 Milorad Đokić.

On kaže da su njegovo zapomaganje čule komšije koje su potrčale da mu pomognu a ribočuvari su onda pobegli.

Miloradu je pomoć ukazana u leskovačkom Urgentnom centru, a sve je i prijavio policiji, međutim počinioci još uvek nisu pronađeni.

U ribočuvarskoj službi u Leskovcu nisu želeli da komentarišu ovaj događaj uz obrazloženje da upravnik nema saznanja o tuči kod sela Mala Kopašnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: