Hronika 10

02.05.2024.

15:00

Strašna scena u tramvaju: Žena zamolila vozača da uspori, a onda je dobila šamare VIDEO

Stravičan video kruži društvenim mrežama koji je zabeležen u Beogradu kada je žena zamolila vozača tramvaja da uspori i lakše koči, međutim kao odgovor je dobila šamare od putnika.

Izvor: B92.net

Strašna scena u tramvaju: Žena zamolila vozača da uspori, a onda je dobila šamare VIDEO
AstroStar/Shutterstoc

Podeli:

"Gospođa je opomenula vozača da prestane da telefonira i koči kao manijak. Žena je tu poludela i stala ispred tramvaja da ga spreči da ode jer je zvala policiju. Onda je jedan od putnika išamarao", stoji u opisu videa na Instagram profilu moj_beo_grad_.

Kako se vidi na snimku, njena molba za sporiju vožnju nije bila usvojena, a onda je prilikom naglog kočenja poletela i pala. Građani su javno osudili nasilje koje je izvršeno nad ovom ženom kada je posle svega izašla iz tramvaja, stala nasred šina i pozvala policiju.

Ono što je još više iznenadilo prisutne, jeste trenutak kada je žena izašla iz tramvaja na stanici i stala nasred šina, kako tramvaj ne bi mogao da krene. Potom je pozvala policiju kako bi prijavila slučaj, a onda je jedan od putnika napao ženu i išamarao.

Putnici su bili prestravljeni, većina je odmah izašla iz gradskog prevoza i otišla.

"Tu se vidi čovek koji joj je lupao šamare pa sam se uplašila i samo to malo snimila, bez taga", istakao je očevidac, kako stoji u opisu na Instagram stranici moj_Beograd.

Komentari ispod objave su brojni, a većina njih ne može da veruje da se ovakve situacije događaju u Beogradu.

"Baš je hrabar taj što šamara devojku! Somina, umesto da je podrška on bije", jedan je od komentara na društvenoj mreži Instagram.

"Vozač tramvaja čini krivično delo,debil koji je šamarao devojku čini krivično delo, kome to nije jasno mora da se edukuje.Ko opravdava ovo ili daje predloge da ide taksijem je debilčina.Prijava GSPu i policiji jer se krši zakon", bio je jedan od komentara.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: