Nova vest
Fudbal 0

2.5.2024.

14:54

Novi problemi za Francuze pred EURO

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandes mogao bi zbog povrede kolena da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, prenosi Ekip.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Problemi se nizu za Dešana

Pre Ernandesa, golman Majk Menjan povredio je mišić na desnoj butini i takođe je upitan njegov nastup na Evropskom prvenstvu.

Ernandes (28) se povredio tokom prvog meča polufinala Lige šampiona izmedju Borusije i Pari Sen Žermena (1:0), koji je odigran sinoć u Dortmundu. On je napustio teren u finišu prvog poluvremena.

Francuski mediji navode da će fudbaler PSŽ-a tokom dana biti podvrgnut dodatnim lekarskim pregledima posle kojih će biti poznato koliko će Ernandes morati da odsustvuje van terena.

Međutim, Ekip navodi da je izvor blizak čelnicima kluba rekao da je Ernandes najverovatnije povredio ligamente kolena zbog čega je njegov nastup na EP pod znakom pitanja.

Lokalni mediji ističu da je povreda Ernandesa loša vest za selektora Francuske Didijea Dešana, koji će 16. maja saopštiti spisak igrača za kontinentalni šampionat.

EP će biti odigrano od 14. juna do 14. jula. Francuska prvu utakmicu na EP igra 17. juna protiv Austrije.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

4 min

Aktuelno

Gotovo je: X

Društvena mreža Tviter i definitivno je prešla na novo ime, tako da se će sada u internet adresi stajati samo X, odnosno X.com.

B92.net

11:15

2 h

Novo Sport Video Menu