Nedelja, 28.12.2008.

02:21

Vijesti: Kroz Sozinu 260 na sat

Petrovčanin Marko M. Perović (18) postavio je neslavan rekord u najdužem crnogorskom tunelu Sozina, vozeći neverovatnih 260 kilometara na sat, pišu Vijesti.

Izvor: Vijesti

Default images

Vratolomnu vožnju kroz najduži crnogorski tunel zabeležio je mobilnim telefonom Perovićev prijatelj - Budvanin D.L, koji je držeći kameru snimio kako kazaljka na instrumet tabli, za nešto više od minuta, dolazi do broja na kojem je pisalo 260.

Video zapis sulude vožnje, kojom su se hvalili mladići i pokazivali prijateljima, ubrzo je postavljen na sajt Jutjub, nakon čega je policija krenula u istragu.

Tokom istrage policija je došla do podataka da je rekorder mladić iz Petrovca, koji je uzeo očev “Audi A 8”, a potom se sa drugom D.L. odvažio na neslavan podvig.

Policija je tokom istrage, privremeno oduzela automobil, koji je Perović vozio tunelom Sozina 260 km/h.

“Upravljajući putničkim vozilom ‘Audi A 8’, on je izazvao opasnost po život svog saputnika D.L. i imovine ‘Monteput’”, saopštila je policija, koja je protiv Perovića podnela krivičnu prijavu zbog “ugrožavanja bezbednosti saobraćaja”.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Baru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: