Subota, 27.10.2007.

21:29

Presečen heroinski kanal

MUP Srbije u saradnji sa pripadnicima BIA i graničnom policijom presekli su još jedan kanal kojim je krijumčaren heroin.

Izvor: Beta

Default images

Kako je MUP saopštio, na graničnom prelazu Batrovci zaustavljeno je vozilo marke "Nisan primera" italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao italijanski državljanin Fabio B. (50), u kome je pronađeno šest kilograma i 607,82 grama opojne droge heroin i osam kilograma i 795,41 gram paracetamola.

"Droga je bila upakovana u 19 paketa oblepljenih selotejp trakom i sakrivena u specijalno napravljenom bunkeru ispod zadnjeg branika vozila", piše u saopštenju.

Fabiju B. je, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: