Ponedeljak, 23.05.2022.

15:45

Važne informacije o ratu: "Napredujemo"

Državni savez Rusije i Belorusije jača bez žurbe, a dve strane vagaju svaki korak, predočio je danas predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Izvor: Tanjug

Važne informacije o ratu:
Foto: Profimedia

"Napredujemo mirno i bez žurbe, kako smo se dogovorili, tako da svaki naš korak može da nas ojača spolja i iznutra, da unapredi naše političke sisteme stvarajući uslove za njihov budući razvoj kao i temeljne i čvrste osnove za ekonomskog napretka", rekao je ruski lider na sastanku sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, prenosi TAS S.

Putin je na sastanku predložio da se razgovara o "daljim procesima za izgradnju Unije država" navodeći da je srećan što ponovo vidi Lukašenka nakon jubilarnog samita OUKB prošle nedelje u Moskvi i poželeo mu dobrodošlicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: