Nedelja, 18.07.2021.

08:13

Ponovo hitno upozorenje: U Beogradu večeras kiša i pljuskovi sa grmljavinom; danas padao i grad FOTO

Na teritoriji Beograda u narednom satu uglavnom suvo, zatim ponovo tokom večeri kiša i pljuskovi sa grmljavinom, objavio je RHMZ.

Izvor: B92, Tanjug

Ponovo hitno upozorenje: U Beogradu večeras kiša i pljuskovi sa grmljavinom; danas padao i grad FOTO
Foto: B92

Tokom večeri nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalnom pojavom grada.

Podsetimo, U Beogradu je danas tokom dana padao grad, dok se na području Novog Sada i okoline očekivali obilniji pljuskovi sa grmljavinom i kratkotrajno jak vetar.

U Srbiji vreme danas promenljivo oblačno i sparno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Po podne i uveče očekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.

Najniža temperatura od 16 do 20 stepeni, najviša dnevna od 26 do 30, na istoku toplije, do 34 stepena.

U Beogradu promenljivo oblačno, ujutru moguća kratkotrajna kiša, a po podne i uveče očekuju se i pljuskovi s grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura oko 20 stepeni, najviša dnevna oko 29 stepeni.

Do utorka, 20. jula, zadržaće se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, pojacanim vetrom i velikom kolicinom padavina, saopštio je Republički hidrometeorolški zavod.

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblacno, mestimicno s kisom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana, posle podne i uvece ocekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom kolicinom padavina, gradom i pojacanim vetrom u zoni pljuska.

Vetar slab i umeren, severni i severoistocni, uvece u skretanju na severozapadni i zapadni. Najniza temperatura od 17 do 22 C, najvisa dnevna od 25 do 29 C, na istoku malo toplije, do 32 C.

U Beogradu umereno do potpuno oblacno, mestimicno s kisom, a od sredine dana i sa pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severoistocni, uvece u skretanju na severozapadni i zapadni.

Najniza temperatura oko 20 C, najvisa dnevna oko 27 C.

Izgledi vremena za sedam dana, do 26. jula:

U utorak promenljivo oblacno mestimicno s kisom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde se ocekuje i veca kolicina padavina.

Pre podne na severu, a sredinom dana, posle podne i uvece i u ostalim krajevima prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Od srede pretezno suncano, posle podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosecnih vrednosti, krajem sedmice u porastu.
Foto: B92
Foto: Printskrin/RHMZ
Republički hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje za 18. i 19. jul. Prema upozorenju, danas i sutra se zadržava se nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine.

Lokalno se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.
Foto: Printskrin/ RHMZ
Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do utorka biti promenljivo vreme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

Od srede pretežno sunčano, po podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, krajem sedmice u porastu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: