Sreda, 24.03.2021.

17:01

Mediji: Crna Gora nije pustila delagaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku koga je ubio NATO 1999.

Porodici vojnika Saše Stajića iz Beograda koji je poginuo u NATO bombardovanju u Danilovgradu, Crna Gora nije dozvolila da je prati Vojska Srbije, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Mediji: Crna Gora nije pustila delagaciju Vojske Srbije da oda poštu vojniku koga je ubio NATO 1999.
Foto: Shutterstok/Rigorosus

Porodica je sama položila vence na mesto pogibije Stajića u u Kasarani “Milovan Šaranović”, gde je bio na služenju vojnog roka.

Kako saznajemo iz izvora bliskih porodici, iako je bilo planirano da vence u kasarni u Danilovgradu polože članovi porodice zajedno sa tročlanom delegacijom iz Beograda, do promene plana došlo se jer to Ministarstvo odbrane Crne Gore nije dozvolilo.

"Pozvali su se na koronu i navodno zbog kovid mera im poručili da će dati saglasnost samo porodici. Nemajući kud ljudi iz vojske su zajedno sa porodicom položili vence juče na Centralnom groblju u Beogradu gde je Saša sahranjen, a najuži članovi porodice su to uradili I danas u Danilovgradu", kaže sagovornik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: