Nedelja, 28.06.2020.

19:32

Policija pucala na demonstrante, ubijen muškarac VIDEO/FOTO

Muškarac je ubijen u pucanjavi u parku u Kentakiju gde se okupljaju mirni demonstranti koji traže pravdu zbog ubistva Breone Tejlor, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug

Policija pucala na demonstrante, ubijen muškarac VIDEO/FOTO
Foto: Tanjug/AP Photo/Dylan Lovan

Pucnjava se dogodila u subotu uveče. Muškarac je preminuo na licu mesta, a druga žrtva prevezena je u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život, prenosi CNN.

Policija je saopštila da demonstrantima više neće biti dozvoljeno da ostanu u parku preko noći, ali će mirna okupljanja moći da se nastave tokom dana.

Šatori bilo koje vrste neće biti dozvoljeni.

Tejlor, medicinska tehničarka, ubijena je u martu, nakon što su policajci ušli u njen dom. Pogođena je iz vatrenog oružja najmanje osam puta kada su tri policajca upala u njen stan da bi izvršili nalog za pretres u okviru istrage o narkoticima.

U policijskom odeljenju su rekli da su se najavili, a da su otvorili vatru kada je Breonin mladić pucao na njih.

Njena porodica navela je da narkotici nisu pronađeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: