Nedelja, 15.12.2019.

13:03

Automobil naleteo na voz, nije reagovao na zvučne signale

Vozač automobila lakše je povređen u nedelju kada je na vozilo u kome se nalazio, na putnom prelazu između Petlovače i Štitara, naleteo putnički voz.

Izvor: Tanjug

Automobil naleteo na voz, nije reagovao na zvučne signale
Ilustracija: Depositphotos/ Gudella

Kako su saopštile Infrastrukture železnice Srbije, do nesreće je došlo u 8.45 zbog, kako se navodi, izuzetno velike nepažnje vozača drumskog vozila, na putnom prelazu koji je obezbedjen vertikalnom drumskom signalizacijom.

Kako se navodi, u trenutku nesreće vidljivost na prelazu je bila potpuna, a iako je mašinovođa više puta davao zvučne signale, vozac automobila "fiat punto" sa prikolicom nije reagovao, a tragičan ishod je izbegnut zahvaljujući "blagovremenoj reakciji mašinovođe".

"Infrastruktura zeleznice Srbije" ponovila je apel svim učesnicima u drumskom saobraćaju da poštuju propise i signalizaciju, "kako bi se sprečile ovakve nesreće i sacuvali ljudski zivoti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: