Utorak, 13.11.2018.

22:09

Niš: Odbornička grupa JS-RS-SNP "preletela" u SNS

Odbornička grupa "Jedinstvena Srbija - Ruska stranka - SNP", koja u Skupštini Grada Niša ima pet odbornika, pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.

Izvor: Tanjug

Niš: Odbornička grupa JS-RS-SNP

Potpredsednik Jedinstvene Srbije, istovremeno i predsednik Okružnog odbora te stranke u Nišavskom okrugu i šef odborničke grupe "Jedinstvena Srbija - Ruska stranka - SNP", Nikola Ilić na konferenciji za novinare u Nišu istakao je razloge zbog kojih je njihova odluka o priključenju Srpskoj naprednoj stranci bila jednoglasna.

"Nama je najveća motivacija za dolazak u Srpsku naprednu stranku politika našeg predsednika Aleksandra Vučića koja na uspešan, hrabar i mudar način donosi rezultate na međunarodnom i domaćem planu. To je politika novih autoputeva, novih bolnica i fabrika, a mi Nišlije smo najbolji svedoci svega toga", istakao je Ilić.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe stranke u Skupštini Grada Niša prof. dr Zoran Perišić zahvalio je dosadašnjim koalicionim partnerima na iskrenom potezu da sa funkcionerima i brojnim članstvom Jedinstvene Srbije u Nišu dođu u Srpsku naprednu stranku i istakao da se radi o potezu na lokalu, te da ovaj potez nije u vezi sa političkim dešavanjima na nivou Republike.

"Ne dešava se nikakvo prekomponovanje vlasti. Svi sporazumi koje smo imali sa Jedinstvenom Srbijom ostaju na snazi, ali ova odbornička grupa prelazi u okrilje Srpske napredne stranke i ja im od srca čestitam", rekao je Perišić.

Priključenjem Jedinstvene Srbije Srpskoj naprednoj stranci u Nišu bez odbornika u Skupštini Grada Niša ostala je i Srpska narodna partija čija je odbornica pristupila Srpskoj naprednoj stranci, saopštila je Služba za informisanje SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: