Subota, 18.08.2018.

16:07

Putin zaplesao sa mladom FOTO

Specijalni gost Vladimir Putin prusustvovao je venčanju austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsel (53). Sa mladom je i zaplesao.

Izvor: B92

Putin zaplesao sa mladom FOTO
Foto: Tanjug/AP

Kako piše “Raša tudej“, Putin je na venčanje stigao sa ogromnim buketom cveća za mladu, a ubrzo su stigle i fotografije na kojima je zabeležen ples dvoje zvaničnika.

Pored Putina, “VIP“ gosti su i austrijski kancelar Sebastijan Kurc, vice-kancelar Hans Kristijan Štrahe i ministar Norbert Hofer.

Da podsetimo, Knajsel se udala u Salctalu na jugu Štajerske za biznismena Volfganga Majlingera (54), a Putinov dolazak glavna je vest u svetskim medijima. Zbog tog dolaska mnogi “dižu obrvu“, a Putin će pravo sa venčanja na sastanak sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.
Foto: Tanjug/AP/Roland Sclager
Foto: Tanjug/AP/Ronald Zak
Foto: Tanjug/AP/Roland Sclager
Foto: Tanjug/AP/Roland Sclager

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: