Nedelja, 12.08.2018.

08:00

BG: Povređen biciklista, mladić izboden nožem

Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u toku noći u Beogradu, a jedna osoba je ubodena nožem u sukobu.

Izvor: Tanjug

BG: Povređen biciklista, mladić izboden nožem
Screenshot

To je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Saobraćajna nesreća dogodila se u Višnjičkoj ulici u 19.17 kada je povređen muškarac na biciklu i on je prebačen u Urgentni centar.

U 20.06 časova u Balkanskoj 37 u Jakovu došlo je do sukoba u kome je mladić (24) uboden nožem i prebačen u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa.

Kako je rečeno u toku noći Hitna pomoć je intervenisala 99 puta, od čega 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: