Subota, 21.10.2017.

08:00

Dva udesa na Ibarskoj u deset minuta - povređene dve žene

Dve žene povređene su u dva odvojena udesa koja su se u samo desetak minuta dogodila na Ibarskoj magistrali, navode iz Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Dva udesa na Ibarskoj u deset minuta - povređene dve žene

Prvo su kod sretanja za Sremčicu u Rušnju u 6.46 časova kola sletela u njivu i tom prilikom je povređena jedna ženska ošoba.

Desetak minuta kasnije još jedna saobraćajna nesreća dogodila se na Ibarskoj magistrali i to samo 50 metara dalje, kada je takođe povređena jedna ženska osoba.

Kako je Tanjugu rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, obe su prevezene u Urgentni centar.

Pored ove dve saobraćajne nesreće, protekle noći dogodilo se još pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno još pet osoba.

U Topalovićevoj ulici, kod broja 2, na Zvezdari u 19.00 časova povređen je muškarac star oko 21 godinu, koji je prevezen u Urgentni centar.

U 19.27 časova u Cerskoj ulici povređen je muškarac star oko 32 godine, koji je odbio da bude prevezen kolima Hitne pomoći.

U Ulici Timočke divizije u u 22.41 dogodila se saobraćajna nesreća, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan.

U 23.52 časova na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Kotež, povređena su dva muškarca stara oko 42 i 15 godina i prevezena su u Urgentni centar.

Muška osoba stara oko 23 godine lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 04.25 časova u zemunskom naselju Busije i prevezen je u KBC Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 108 puta, od toga 20 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljale osobe sa srčanim problemima i asmatičari.

Macura je navela da je u Beogradu juče zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna teška i dva ubistva, a da je Hitna pomoć intervenisala 147 puta, od toga 48 puta na javnom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: