Subota, 08.07.2017.

13:07

Ministarstvo: Šest Srba uhapšeno na Zakintosu zbog ubistva

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije potvrdilo je da je u okviru istrage ubistva državljanina SAD na Zakintosu slobode lišeno i šest srpskih državljana.

Izvor: Tanjug

Ministarstvo: Šest Srba uhapšeno na Zakintosu zbog ubistva
Foto: Thinkstock

Oni će, kako se navodi, u toku dana biti izvedeni pred tužioca.

Ambasada Republike Srbije u stalnom je kontaktu sa nadležnim državnim organima Grčke i pruža svu raspoloživu konzularnu pomoć i zaštitu srpskim državljanima, piše u saopštenju.

Grčka policija je navela da je afroamerikanac Bakari Henderson (22) podlegao povredama zadobijenim u tuči u baru.

Mediji su ranije preneli da su osim Grka i Britanca srpskog porekla i dvojica Srba uhapšena zbog prebijanja nasmrt američkog turiste u jednom baru u Laganasu, a da je policija osmoricu privela na razgovor.

Takođe, navodi se i da postoje dve verzije događaja koji su doveli do smrti Amerikanca. Opširnije - OVDE

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: