Ponedeljak, 26.09.2016.

08:15

Noć u BG: Četiri udesa, jedna osoba teško povređena

U Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba teže povređena, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Noć u BG: Četiri udesa, jedna osoba teško povređena
Tanjug

Oko 23.00 u Požeškoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je ekipa Hitne pomoći zbrinula dve lakše povređene osobe, muškarca starosti 19.00 i žensku osobu starosti 23 godine.

Oko 1.30 posle ponoći, u opštini Zuce se dogodila nesreća u kojoj je muška osoba (29) zadobila teške traume.

Na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći a muškarac je zbrinut u Urgentnom centru. Druga osoba, kojoj je, pomoć nešto kanije ukazala druga ekipa Hitne pomoći, je sa politraumama takođe zbrinut u Urgentnom centru.

Još dve nezgode su se dogodile u Cvijićevoj i ulici Ljutice Bogdana, rano jutros oko 6.00 časova, u kojima niko nije povređen.

U toku noći, ekipe Hitne pomoći su imale ukupno 106 intervencija od kojih 17 na javnom mestu.

Noć je bila teška za asmatičare, srčane bolesnike i hipertenzičare a nešto manje poziva uputili su dijabetičari, bolesnici sa malignitetom i psihijatrijski pacijeni, rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: