Subota, 23.01.2016.

15:55

Šešelj: SRS računa na više od 20 odsto glasova

Lider SRS Vojislav Šešelj saopštio je da SRS prema “pouzdanim istraživanjima javnog mnjenja” računa na više od 20 odsto podrške birača.

Izvor: Beta

Šešelj: SRS računa na više od 20 odsto glasova
Foto: Tanjug

Međutim, kako kaže, to je podložno promeni, a “od predstojećih izbora zavisi opstanak te partije”.

"SRS će voditi skromnu kampanju od vrata do vrata, od mesta do mesta. Štampaće se manji broj plakata i veća količina različitih nalepnica", saopštila je ta partija nakon sednice Centralne otadžbinske uprave održane danas.

Šešelj je na sednici naveo da će kampanja biti koncipirana na tribinama, mitinzima i gostovanjima po lokalnim i regionalnim televizijskim stanicama.

"Veliki deo kampanje vodiće se preko interneta, obzirom da na predstojećim izborima računamo na podršku najmlađe generacije glasača. Na prva mesta izbornih lista SRS postaviće pripadnike nacionalnih i verskih manjina", navela je SRS u saopštenju.

Na sednici, izabrano je i osam novih članova Centralne uprave, kao i tri člana Predsedničkog kolegijuma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: