Ponedeljak, 10.07.2023.

15:27

Vučić priredio svečani ručak u čast Milatovića: Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast predsednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Izvor: B92

Default images

"Dragi prijatelju, hvala Vam, još jednom, na poseti. To je za nas velika čast, posebno kada je reč o odnosima Srbije i Crne Gore, koji će, nadam se, od prijateljskih prerasti u bratske. Želim Vam uspeh u radu i sve najbolje građanima Srbije i Crne Gore. Ovde ste uvek dobrodošli i voleli bismo da Srbiju smatrate svojim kućom i da dolazite što češće. Nek živi prijateljstvo i bratstvo Srbije i Crne Gore", napisao je Vučić na Instagramu.

Milatović položio venac na Spomenik neznanom junaku na Avali

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović položio je venac na Spomenik neznanom junaku na Avali i upisao se u knjigu utisaka.

"Moje poštovanje i zahvalnost u ime građana Crne Gore svim palim borcima oslobodilačkih ratova koji su dali svoje živote u odbrani mira i slobode. Mnogo puta kroz istoriju narodi Crne Gore i Srbije su bili u istom stroju, što nas obavezuje da čuvamo sve vrijednosti koje nas povezuju i na njima temeljimo naše buduće odnose i saradnju", napisao je Milatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: