Sreda, 06.03.2024.

19:20

Vučić otkrio: Evo kada će biti doneta odluka o mandataru

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić rekao je da Predsedništvo SNS danas nije donelo odluku o mandataru za sastav vlade.

Izvor: B92

Vučić otkrio: Evo kada će biti doneta odluka o mandataru
Foto: Profimedia

Kako je naveo, to će biti učinjeno u danima pred nama.

Vučić je rekao da se na sednici razgovaralo o mandataru, ali da je predsednik stranke Miloš Vučević predložio da se sačeka još sedam do 10 dana, pa će se onda izaći i sa tom kandidaturom.

"Što se mandatara tiče, on mora da bude prvi u timu. Razgovarali smo o tome, ali nismo doneli konačnu odluku, imamo još neke dileme i stvari koje nisu čak ni personalne već sistemske, to bi trebalo da rešimo u danima koji su pred nama, da sistem počne da radi, zemlja ubrzano napreduje i da sa jednom novom snagom i energijom krenemo napred", rekao je Vučić posle sednice Predsedništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: