Utorak, 21.05.2013.

21:14

Vučić zvao Vulina da se vrati?

Vlada Srbije trebalo bi da se izjasni o ostavci Aleksandra Vulina, a ona će verovatno biti odbijena i on će se vratiti na mesto direktora Kancelarije za KiM.

Izvor: Večernje novosti

Default images

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarao je sa Aleksandrom Vulinom o mogućnosti da se vrati na čelo Kancelarije za Kosovo i Metohiju, saznaju nezvanično "Novosti".

Osim 8.000 Srba iz pokrajine, koji su svojom peticijom zatražili od Vlade da ne usvaja Vulinovu ostavku, i predsednici opština sa severa KiM u ponedeljak su Vučiću saopštili isti zahtev.

Prema informacijama "Novosti", prvi potpredsednik je već kontaktirao sa Vulinom i konačan ishod mogao bi da bude poznat već u narednim danima. Ukoliko bi Vlada odbila Vulinovu ostavku, koja je upućena premijeru, ali još nije usvojena, postoje realni izgledi da se lider Pokreta socijalista vrati u fotelju direktora Kancelarije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

18 h

Podeli: