Četvrtak, 13.10.2011.

22:52

Nikolić: Mogu i sa Dačićem

Lider SNS-a Tomislav Nikolić pozvao je predstavnike SPS-a da se „odmah čvrsto opredele i suprotstave DS-u ukoliko žele da budu partner naprednjacima“.

Izvor: Blic

Default images

Nikolić je rekao za „Blic“ da potpuno isključuje DS i G17 plus kao moguće koalicione partnere posle izbora, ali da sa PUPS-om treba ozbiljno razgovarati jer „ta stranka ima verno biračko telo, bilo da je ono jedan ili tri odsto“.

"Ako se u SPS sada ne slažu sa DS-om, neka kažu! A ne da kalkulišu tako što ih prvo napadaju, predlažu vanparlamentarne izbore, podelu Kosova, samo da bi osvojili što više glasova, da bi se potom vratili u sigurno gnezdo. Ali oni hoće da su stalno na slavini", kaže Nikolić.

On ističe da naprednjaci kao poželjne partnere posle izbora vide, pre svega, DSS i stranke nacionalnih manjina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: