Petak, 16.09.2011.

19:02

Berlin: Dečak 5 godina živeo u šumi

Berlinska policija ispituje slučaj tinejdžera koji se prošle sedmice pojavio u nemačkoj prestonici, tvrdeći da je poslednjih pet godina sa ocem živeo u šumi.

Izvor: Tanjug

Default images

Mladić koji govori samo engleski, star približno 17 godina, pojavio se 5. septembra u berlinskoj gradskoj skupštini, precizirao je portparol policije Mihael Mas.

Dečak, prema navodima policije, tvrdi da su on i otac otišli da žive u šumi nakon što mu je umrla majka, pre otprilike pet godina, i da su od tada živeli u šatoru i u kolibama od zemlje.

Policija je prenela i dečakove tvrdnje da je, kada mu je nedavno umro otac, uz pomoć kompasa krenuo iz šume i nakon dve sedmice pešačenja stigao do Berlina.

Mladić je u dobrom zdravstvenom stanju, a policija je uputila poziv evropskim zemljama da pomognu da se ustanovi njegov identitet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: