Četvrtak, 22.07.2021.

11:23

"Možda bi neko i poverovao da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim ubistvima" FOTO

Vladanka Malović, šefica informativne službe SNS, takođe reagovala na tekst koji je objavio Krik.

Izvor: B92

Pedja Milosavljevic/ Starsport

"Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno", napisala je ona na svom Instagram profilu.

"Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac. P.C. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima", napisala je Malović na Instagramu.

Malović se u međuvremenu oglasila saopštenjem povodom članka "Krika".

"Samo politički lešinari koji su opljačkali i razarali Srbiju poput Đilasa, Tadića i njihovih patrljaka Obradovića, Jeremića, Lutovca i pokreta pedofila snažno podržani od strane njihovih tajkunskih medija u najvećim mafijaškim koljačima mogu da traže spas za opstanak na političkoj sceni", rekla je Malović.

"Svaka pomisao da ta opskurna skupina ima bar malo političke svesti i razuma danas je pala u vodu činjenicom da okorelog kriminalca i njegovu kriminalnu grupu koji su sakatili i mleli ljude predstavljaju kao relevantnu gospodu šireći njihove laži. Sama činjenica da izjave koljača i ubica citiraju i dalje razrađuju samo da bi predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu satanizovali jer mu normalnom, demokratskom, političkom borbom ne mogu ništa predstavlja novi nivo dna", dodala je ona.

Malović je kazala i da "ako se neko pitao zašto o Đilasu, Tadiću, Obradoviću, Jeremiću i sličnima narod Srbije misli sve najgore najbolje pokazuje današnji dan", i dodala da je njima "čak ekipa koja muči, sakati, melje ljude savršen koalicioni partner u borbi protiv Vučića samo da bi došli na vlast".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: