Nedelja, 25.08.2019.

18:09

Isti lift u Novom Beogradu, opet incident? Sada su majka i beba bile u opasnosti VIDEO

Snimak iz lifta u kom je bila u opasnosti objavila je korisnica Tvitera pre oko 2 meseca. Pre nekoliko dana situacija se, navodno, ponovila i ženi sa bebom.

Izvor: B92

Isti lift u Novom Beogradu, opet incident? Sada su majka i beba bile u opasnosti VIDEO
Ilustracija. Deposit photos/reflex_safak

Stanarka jednog novobeogradskog solitera pre oko dva meseca podelila je na Tviteru opasnu situaciju u kojoj se našla u liftu. Naime, na snimku potpuno opušteno ulazi u lift svog solitera i pritiska dugme, a onda vreme vožnje prekraćuje nameštajući kosu pred ogledalom.

U momentu kada je još jednom nogom bila u lifta, da još se ni vrata nisu zatvorila, lift se se kreće nagore.

Tada je napisala: "Srećom pa sam bila ja a ne neka majka sa detetom."

Njene slutnje su se, nažalost obistinile.

Kako korisnica Tvitera tvrdi, lift se ponovo pokrenuo i to je objavila snimak baš sa majkom sa detetom.

Na snimku od, kako piše na snimku nadzorne kamere, 21. avgusta, vidi se žena sa bebom u kolicima, koja nakon što je lift stao na sprat, otvara vrata i okreće se kako bi izgurala kolica.

Dok se nalazi na samoj ivici izlaza, lift u tom momentu nastavlja da se kreće nagore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: