Četvrtak, 24.01.2019.

10:25

Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, ima povređenih

Tri osobe su lakše povređene kada je autobus na lokalnoj liniji Rudovci – Kruševica iskluznuo sa kolovoza i prevrnuo se na bok.

Izvor: RTS, Tanjug

Prevrnuo se autobus kod Lazarevca, ima povređenih
Freeimages.com

Sve se to dogodilo u blizini Lazarevca, potvrdili su za RTS u Upravi saobraćajne policije.

Na teritoriji opštine Lazarevac, lokalni putevi nisu potpuno očišćeni, pa autobusi "Laste" imaju problema u selima Burovo, Zeoke. Jedan autobus je iskliznuo sa puta kod mesta Dren. Ima problema i u selu Brajkovac.

Inače, od sedam sati u Beogradu je zabeležno više od 20 saobraćajnih nezgoda. Oprezno u saobraćaju, klizavo je i na putevima drugog prioriteta ima snega.

U Beogradu je mnogo problema bilo i zbog tramvaja koji je čitav sat blokirao saobraćaj na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine. Oko devet sati je odvučen i saobraćaj je normalizovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: