Dota 2: TNC i VG.J u polufinalu StarSeries sezone 3

Izvor: KlanRUR

Subota, 25.02.2017.

16:21

Dota 2: TNC i VG.J u polufinalu StarSeries sezone 3

Kakav dan Dote na StarLadder i-League StarSeries sezone 3!

Pored OG i Team Liquid koji su već osigurali svoje mesto u polufinalu na osnovu dobrih igara, danas smo očekivali još dva tima koji će igrati protiv njih u borbi za prvo mesto!

Šansu su imale sve tri ekipe i iz grupe A i iz grupe B, a nekima je verovatno izgledalo da su pobednici unapred odlučeni – nije za zameriti nekome ako je favoritizovao Wings i DC ili Team Secret i iG.V protiv TNC i VG.J. I upravo tu je nastalo iznenađenje, jer su upravo ove dve ekipe dobrim igrama prošle dalje.

TNC već dugo popravlja svoju formu, a VG.J ima jednu od najjačih postava u Kini trenutno, staru gardu FY, Fenrir, ROTK pojačanu Freezeom i Aggresifom, i iako VG.J deluje kao da ima problema da lako i rano pobedi partije(najduža prosečna dužina meča na turniru), oni sa toliko iskustva ipak znaju kako da dođu do pobede.

VG.J je savladao DC 2:0 a onda i Wings sa 2:0 i ubedljivo zaslužio mesto u polufinalu, dok je TNC savladao iG 2:0 a zatim i Team Secret sa 2:1. Polufinalne mečeve OG-VG.J i Liquid-TNC možete pogledati noćas posle 2 časa na Twitch kanalu StarLadderTV.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: