Srbija

Četvrtak, 20.11.2014.

10:39

Donacija Telenor fondacije Banjici

Telenor fondacija donirala je 12 računara i omogućila besplatan pristup internetu dečjem odeljenju Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici.

Izvor: B92

Default images

Zahvaljujući računarima i internetu deca će moći da prate školsko gradivo i da slobodno vreme ispune pretraživanjem zanimljivih sadržaja na internetu.

Bolnica na Banjici je prva u nizu koju će Fondacija opremiti u okviru akcije "Budi u toku", saopšteno je iz Telenor fondacije.

Cilj akcije je da deca školskog uzrasta imaju jednak pristup obrazovanju i mogućnost konstantnog unapredjivanja znanja kao i njihovi vršnjaci koji se redovno školuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: