Srbija 37

26.05.2024.

19:54

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji

Ruski trgovinski lanac "Mere" stiže u Leskovac i otvara svoj prvi megamarket u Srbiji.

Izvor: Rešetka.rs/S.Stojiljković

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji
Shutterstock/TZIDO SUN

Podeli:

Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlika niske cene, prenosi Rešetka.rs.

"Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par meseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih metara i biće to prvi mega Mere u Srbiji. Karakteriše nas paletna prodaja i u poslednjih godinu dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se širom zemlje adaptira i priprema još dosta objekata", kaže menadžer razvoja, Marko Jezdimirović.

Mere market u Leskovcu smešten je u ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije Jura, u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki.

"Politika naše kuće je da ne gradimo, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa ovdašnjim partnerima", naveo je Jezdimirović.

"Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj meri prehrambenih. Imamo, međutim, uvek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država", dodaje Jezdimirović.

Market u Leskovcu imaće i veliki parking prostor.

Podeli:

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

1 d

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Podeli: