Srbija 37

26.05.2024.

19:54

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji

Ruski trgovinski lanac "Mere" stiže u Leskovac i otvara svoj prvi megamarket u Srbiji.

Izvor: Rešetka.rs/S.Stojiljković

Ruski trgovinski lanac otvara svoj prvi megamarket u Srbiji
Shutterstock/TZIDO SUN

Podeli:

Radovi na opremanju objekta uveliko traju i najkasnije do kraja juna, Leskovac će dobiti još jedan trgovinski lanac čija su glavna odlika niske cene, prenosi Rešetka.rs.

"Prodavnica u Leskovcu će se, za početak, prostirati na 1.120 kvadrata, ali će za par meseci, čim završimo adaptaciju još jednog objekta, biti proširena na 2.300 kvadratnih metara i biće to prvi mega Mere u Srbiji. Karakteriše nas paletna prodaja i u poslednjih godinu dana smo u velikoj ekspanziji, što znači da se širom zemlje adaptira i priprema još dosta objekata", kaže menadžer razvoja, Marko Jezdimirović.

Mere market u Leskovcu smešten je u ulici Đorđa Stamenkovića, ispred kompanije Jura, u objektu čiji je vlasnik leskovačka firma Frenki.

"Politika naše kuće je da ne gradimo, već iznajmljujemo već postojeće prostore, koje potom uređujemo u skladu sa svojim pravilima. Ovaj u Leskovcu je u potpunosti zadovoljio naše potrebe, a odluka o otvaranju prvog Mega marketa, proizvod je dobrog iskustva i saradnje sa ovdašnjim partnerima", naveo je Jezdimirović.

"Kupcima ćemo ponuditi preko 400 proizvoda, u najvećoj meri prehrambenih. Imamo, međutim, uvek i dobru ponudu kućne hemije, sredstava za ličnu higijenu, kućne pozamanterije i tekstila, malih kuhinjskih aparata i mnogo drugih zanimljivih proizvoda. Na paletama ima robe domaćih, ali i proizvođača iz Rusije i drugih evropskih država", dodaje Jezdimirović.

Market u Leskovcu imaće i veliki parking prostor.

Podeli:

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: