Aktuelno 9

26.05.2024.

13:00

Još moćniji hibrid: Osvežena Honda Civic donosi sportski režim FOTO

Osvežena Honda Civic za 2025. godinu, pre svega, može da se pohvali unapređenim eksterijerom, ali tu su i inovacije "ispod poklopca".

Izvor: B92

Još moćniji hibrid: Osvežena Honda Civic donosi sportski režim FOTO
Honda

Podeli:

Za početak, dolazi u Sport Hybrid i Sport Touring varijantama.

Nema detalja o elektrifikovanom pogonskom sklopu, ali znamo da je u pitanju dvostruka e-motor postavka sa 2,0-litarskim motorom i kombinovanom snagom od 200 KS. Ova konjaža je ujedno i razlog što Honda kaže da je u pitanju "najmoćniji Civic svih vremena, a da nije tip R".

Prema trenutnim testovima, novi Civic biće prilično štedljiv - troši svega 5,4 litra goriva na 100 kilometara, a dodatno njegovoj štedljivosti doprinose četiri nivoa regenerativnog kočenja.

Vidimo da je karoserija malo spuštena u odnosu na prethodnika, i da je rešetka nešto veća nego ranije. Tu su i četiri nove boje automobila, a većina njih je inspirisana biserima: "Solar Silver Metallic", "Urban Gray Pearl", "Blue Lagoon Pearl", i "Sand Dune Pearl".

Unutra, hibridne varijante su u sivoj boji, a Sport Touring Hybrid dobio je kožna sedišta sa stereom od 12 zvučnika i infotainment sistemom dijagonale 9 inča. Takođe, na ovom modelu prvi put kod Civica dobija se unapred ugrađen Google servis.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

23 h

Podeli: