Srbija 43

25.05.2024.

12:20

Ovome se nisu nadali: Hladan tuš za obožavaoce Ramštajna

Kada je popularna grupa Ramštajn izabrala Beograd za održavanje svoje evropske turneje, cene najma smeštaja su oborile sve rekorde. I pored toga, obožavaoci su doživeli još jedan udar po džepu.

Izvor: B92.net

Ovome se nisu nadali: Hladan tuš za obožavaoce Ramštajna
Privatna arhiva

Podeli:

Juče su posetioci spektakla zatvorili ulice u Beogradu. Ulice oko Ušća su bile ispunjene masom ljudi, ispred kapija su se stvarali kilometarski redovi, a zbog velike zainteresovanosti koncert će se održati i sutra.

Muzika i provod su obeležili koncert Ramštajna, ali buru na društvenim mrežama su takođe izazvale i cene pića.

Na jučerašnjem koncertu, flašica vode od pola litre je mogla da se kupi za neverovatnih 420 dinara, dok je jedna čaša piva koštala 650 dinara. Takođe, ljudi su se žalili i da je flašica soka koštala oko 550 dinara.

Mnogi su izrazili nezadovoljstvo:

"Kakvo šamaranje po ušima na Ramštajnu", je samo jedan od komentara.

Podeli:

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

12 h

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Podeli: