Kako započeti sopstveni biznis?

StartLabs, prvi tehnološki akcelerator u Srbiji organizuje sedmo okupljanje preduzetnika u prostorijama Centra za promociju nauke u Knez Mihailovoj ulic.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

13:04

Default images

Okupljanje je zakazano za 22. avgust u 18 časova.

Prisutni će imati priliku da čuju iskustva Jana Žirarda, preduzetnika iz Minhena koji je pokrenuo nekoliko svojih uspešnih biznisa.

Još kao vrlo mlad Jan je pokrenuo svoju kompaniju, nakon čega je osnovao svoje firme u Kini, Njujorku i Berlinu. Svoja iskustva iz oblasti investicija pretočio je u knjigu “The perfectly executed startup“, a autor je i knjiga: “Confessions of an Entrepreneur“, “Rethinking the now“ i “Lean Sales“.

Na "StartLabs Meetup-u" Žirard će govoriti o svom putu do uspešnog preduzetnika, kao i o društvenim mrežama, marketingu, pronalasku i validiranju potencijalnih kupaca. StartLabs Meetup otvoren je za one koji imaju startap ili su zainteresovani da saznaju sve o pokretanju sopstvenog biznisa, a prisustvo je besplatno.

Prisutni će imati priliku da pitaju sve što ih interesuje o tehnološkom preduzetnistvu, kao i pozicioniranju na tržištu u strateškom i marketinškom smislu.

StartLabs svakog meseca okuplja članove startap zajednice u Srbiji, gde se preduzetnici upoznaju, razmenjuju svoja iskustva i savete o upuštanju u izazove startap biznisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: