Nova vest
Fudbal 0

30.4.2024.

18:05

Peticija "Nopetegi" uspela – Milan odustaje od Španca

Navijači Milana su se preko navijačke stranice "Milan Zone" masovno odazvali peticiji u kojoj su glasali protiv angažovanja španskog trenera Žulena Lopetegija.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER POWELL

Prema toj anketi, preko 10.000 navijača ne želi Lopetegija za novog trenera "rosonera".

Bivši selektor Španije i trener Sevilje je jedan od glavnih kandidata za klupu Milana naredne sezone, trebalo bi da zameni Stefana Piolija, ali se očigledno i navijači pitaju pa je uprava morala da preispita odluku da pozove Španca.

Od momenta kada su dobro obavešteni mediji na Apeninima otkrili da je Lopetegi izbor broj jedan uprave "rosonera", navijači su krenuli u akciju.

Za manje od 48 sati oni su svoj stav izneli u pomenutnoj peticiji na uticajnom navijačkom sajtu, nazvanoj "NOpetegi" i sada su stvari potpuno drugačije nego što su bile pre dva-tri dana.

Sada su sve su manje šanse da Lopetegi povede ekipu Milana naredne sezone i klub već traži alternativna rešenja.

"Milan je veliki klub koji ne zaslužuje da mu trener bude neko poput Lopetegija. Ne želimo ga na klupi našeg kluba ni u kom slučaju. Dolazak Lopetegija može ugroziti Milanovo istorijsko nasleđe, imajući u vidu njegovu trenersku prošlost. Za vreme njegovog rada u Realu, na primer, ekipa je irala vrlo loše i otpušten je posle četiri meseca. Želimo samo da zaštitimo klub i njegovo nasleđe i da se izborimo da klub dovede trenera koji je vredan velike istorije Milana", samo su neki od komentara na pomenutom navijačkom sajtu.


 

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu