Palmin akvapark dobija konkurenciju

U okviru luksuznog kongresnog, spa i velnes kompleksa hotela "Izvor" u Aranđelovcu sa pet zvezdica, sutra će biti otvoren akva-park.

Izvor: B92

Subota, 17.09.2011.

16:16

Default images

Akva-park se prostire na pet hektara, a njegova izgradnja koštala oko pet miliona evra.

Reč je o najvećem i najatraktivnijem akva parku u Srbiji, koji će, kada bude u potpunosti završen, svojim sadržajima i najzahtevnijim posetiocima pružiti uslugu kakvu imaju slična mesta u svetu.

Akva park sa prirodnom termalnom mineralnom vodom ima 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metara. Odrasli će imati priliku da na specijalno projektovanom "Turbo Lance" toboganu pokažu hrabrost.

Tu su i tri tobogana za decu, koja su posebno atraktivna i predstavljaju novost u turističkoj ponudi Srbije.

Gostima će od sutra biti na raspolaganju i ostali sadržaji, kao tri bazena i sendvič bar, a do sledeće sezone biće opremljeni nacionalni restoran, kafe picerija, poslastičarnica i mnogi sportski tereni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: