Sreda, 31.10.2018.

16:15

Hyundai predstavio i30 Fastback N Line FOTO

Nakon uspešnog lansiranja N Line paketa ranije tokom ove godine, Hyundai Motor je predstavio novi model sa ovim sportskim paketom i30 Fastback N Line.

Izvor: B92

Hyundai predstavio i30 Fastback N Line FOTO
Foto: Hyundai

N Line paket čine unutrašnji i spoljašnji dizajnerski elementi preuzeti od N odeljenja koji Hyundaijeva vozila čini dinamičnijim i karakterističnijim.

Međutim, osim dizajna, N Line "kruniše" automobil prerađenom šasijom i vešanjem što vozilu omogućava još veći sportski osećaj vožnje.
Foto: Hyundai
Sportski branici, trouglaste maglenke, poseban difuzor, N sportska sedišta i volan, metalne pedale, N menjač kompletiraju ovaj paket.

Za još bolje iskusvo u vožnji zadužen je 1,4-litarski T-GDI turbobenzinac sa 140 KS sa boljim odzivom na gas i karakterističnijim zvukom iz auspuha.
Foto: Hyundai
I30 Fastback N Line dolazi sa PS4 Michelin Performance pneumaticima na 18-inčnim aluminijumskim felnama uz povećane kočione diskove.

Hyundai je uz predstavljanje ovog modela proširio ponudu motora za celu N Line postavu (hečbek i sedan) sa novim 1,0-litarskim T-GDI turbobenzincem od 120 KS, manjim 17-inčnim alu felnama i identičnim dizajnerskim elementima kao kod snažnijih verzija.
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Foto: Hyundai

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: