Utorak, 29.11.2016.

17:25

FCA: Proverite besplatno automobil uoči zime

Vlasnici modela marki koje posluju u okviru grupacije FIAT-Chrysler (FCA), mogu do kraja 2016. besplatno da prekontrolišu svoja vozila u ovlašćenim servisima u Srbiji.

Izvor: B92

FCA: Proverite besplatno automobil uoči zime

Akcijom su obuhvaćeni automobili marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler i Jeep), a provera podrazumeva kontrolu vozila u 11 tačaka:

- Kontrola centrale ubrizgavanja (Examinerom - WYTECH),
- Provera stanja pneumatika,
- Provera akumulatora,
- Provera ventilacionog (rashladnog) sistema i rashladne tečnosti,
- Provera nivoa ulja u motoru,
- Provera kočnog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica),
- Kontrola metlica brisača,
- Kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije, Kontrola trapa ( prednjeg, zadnjeg),
- Kontrola upravljačkog sistem,
- Vizuelni pregled vozila.

U slučaju konstatovanja neispravnosti, vlasnicima vozila odobrava se 10% popusta na rad i 10% popusta na originalne rezervne delove za otklanjanje detektovanog kvara. Ponuda važi i za vozila van garantnog roka. Spisak ovlašćenih servisera može se pronaći na zvaničnom sajtu www.fiatsrbija.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: