Četvrtak, 17.08.2017.

19:27

Šta se krije iza fotografije koja je osvojila društvene mreže?

Petnaestogodišnji dečak Mičel Majner i njegova krava Odri osvojili su srca korisnika društvenih mreža nakon što je objavljena njihova zajednička fotografija.

Izvor: B92

Default images

Fotografija je nastala nakon održanog sajma stoke u Ajovi na kome su osvojili peto mesto od ukupno sedam. Kada ih je Mičelov otac pronašao u štali kako spavaju, odlučio je da ih fotografiše.

Dečakova majka Lora izjavila je da njen sin provodi dosta vremena sa Odri. Iako sada žive u gradu, Lora i njen suprug odrasli su na farmi i tokom leta tamo odlaze sa svojom decom.

"Mnogo toga smo naučili na farmi. Želimo da sačuvamo te vrednosti i da ih prenesemo našoj deci". Krava Odri vraća se svojoj kući u septembru kada se takmičenje završi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: