Konstrakta nije jedina – još dve "bizarne" pesme se nadmeću na Evrosongu VIDEO

Konstrakta će se nadmetati ove godine na Evroviziji u Torinu s pesmom "In corpore sano" i već je prikupila simpatije širom Evrope svojim jedinstvenim nastupom.

Kultura

Izvor: S.D.

Utorak, 08.03.2022.

12:09

Konstrakta nije jedina – još dve
Foto: Printskrin/TV Prva

U moru balada i evro-popa, Ana Đurić svakako se ističe zanimljivom prezentacijom svoje pesme, ali i samom numerom. Međutim, ona nije jedina koja se odlučila na potpuno drugačiji pravac u nameri da pokaže Evropi nešto drugačije. Još dva predstavnika su se za sada istakla na ovogodišnjem muzičkom takmičenju, što avangardnim nastupom, što neobičnim pesmama. Jedan od njih je predstavnik Letonije Citi Zeni. Oni ove godine predstavljaju svoju državu pesmom "Eat your salad", koja je postala viralna na društvenoj mreži Tiktok zbog provokativnog teksta.

Konstrakta odgovorila Sari Jo

Naime, članovi benda pevaju kako ne jedu meso, i da umesto njega jedu povrće i upuštaju se često u kanilingus.

Ova pesma trenutno ima preko 800.000 pregled na Jutjubu na zvaničnom kanalu Evrosonga. Predstavnici Norveške takođe će se nadmetati ne samo neuobičajenom pesmom nego i nekonvencionalnim izborom kostima.

Grupa Subwoolfer braniće boje svoje države numerom "Give that wolf a banana".

Reakcija Sare Jo na Konstraktu hit na društvenim mrežama: "Dođe mi neko, opere ruke i pobedi"

Iako se na zvaničnom kanalu Evrovizije umesto njihovog finalnog nastupa na nacionalnoj selekciji našao zvanični muzički spot, možemo da pretpostavimo kako će izgledati nastup ovih Norvežana.

Još uvek nisu sve države izabrale svoje predstavnike, tako da će možda i one biti podstaknute da ove godine pošalju neobičnog kandidata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: