Šerbedžija: "Slični smo po mentalitetu, mi Srbi i vi Hrvati" VIDEO

Strasti, pakao i beznađe. To je suština kultnog pozorišnog komada "Ko se boji Virdžinije Vulf". Komad u režiji Lenke Udovički premijerno je izveden na Brionima u julu, sutra će imati ispit pred beogradskom publikom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Jason Merritt / Staff
Foto: Getty/Jason Merritt / Staff

"Ljubav je uvek i u svemu najjača, pa i u braku i van braka. Zato je i najinteresantnija, što je komplikovano. Tako bi bilo tužno da je sve jednostavno", rekao je Rade Šerbedžija govoreći o ljubavi u "Jutru" na TV Prvoj.

On je govoreći o predstavi rekao da u njoj ima svega - sreće, smeha, zlobe, duhovitosti, teških tonova, ljubavi i svađa...

Šerbedžija je govoreći o publici u Hrvatskoj, u kojoj je predstava već premijerno odigrana, rekao da su Srbi i Hrvati po mentalitetu slični i da očekuje i ovde dobar prijem publike.

"Po mentalitetu smo mi jako slični, i mi Srbi i vi Hrvati", rekao je Šerbedžija obraćajući se kroz šalu svojim koleginicama iz predstave koje su takođe gostovale na TV Prvoj, te dodao:

"Ali opet ima nekih razlika jer u Hrvatskoj i Sloveniji su godinama živeli u blizini Italije, Austrije, da ne kažem da su vladali tim krajevima Italijani, Nemci i Austrijanci i Mađari i Česi i veliki je uticaj tog zapada i njihove kulture", rekao je Šerbedžija.

Pogledajte više u video-snimku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu