Kultura

Četvrtak, 06.04.2023.

10:38

Pi Didi mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno do kraja života VIDEO

Reper Pi Didi mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno jer je bez dopuštenja semplovao jednu od njegovih pesama.

Izvor: index.hr

Pi Didi mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno do kraja života VIDEO
Foto: Profimedia

Ikona hip-hopa je semplovala singl grupe The Police iz 1983. godine "Every Breath You Take" u svom hitu "I'll Be Missing You", a nedavno je u tvitu otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom pevaču. Didi je nedavno komentarisao Stingov intervju za Brekfast klab, koji je počeo da kruži internetom. U snimku radijski voditelj Charlamagne the God upitao je Stinga: "Je l' istina da Didi mora da ti plaća 2.000 dolara jer nije tražio dopuštenje za semplovanje 'Every Breath You Take'?", a Sting je odgovorio: "Da, do kraja života", a zatim je dodao da su on i Didi dobri prijatelji. Didi je na Tviteru odgovorio na objavu te ispravio iznos koji mora da plaća rekavši: "Ne. 5.000 dnevno. Ljubav za mog brata Stinga."

"I'll Be Missing You" je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju Kristoferu Volesu, poznatijem kao The Notorious B.I.G. U pesmi je gostovala Fejt Evans, Bigijeva bivša žena i majka njegovog sina C. J. Volesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: