Svet 0

27.05.2024.

23:52

Komšija iz pakla: Uhapšen nakon što je godinama terorisao komšiluk praćkom

Muškarac (81) koji je optužen da je "terorisao" jednu četvrt Los Anđelesa godinama gađanjem iz praćke je uhapšen, saopštila je danas američka policija.

Izvor: Tanjug

Komšija iz pakla: Uhapšen nakon što je godinama terorisao komšiluk praćkom
Shutterstock/ALDECA studio

Podeli:

Tokom istrage, detektivi su utvrdili da su "tokom 9-10 godina desetine građana bile žrtve serijskog pucača iz praćke", saopštila je policijska uprava grada Asuza, koji pripada okrugu Los Anđelesa.

Muškarac je osumnjičen da je razbijao prozore i vetrobrane automobila i da je gađao ljude sa čeličnim kuglicama ispaljenim iz praćke, navodi se u saopštenju.

Zasad nije bilo prijavljenih povreda.

Muškarac je uhapšen u četvrtak nakon što su policajci izvršili pretres i pronašli praćku i čelične kuglice u njegovoj kući u Asuzi, oko 40 kilometara istočno od Los Anđelesa, dodala je policija.

Potparol policije Asuza, pukovnik Džejk Buši, rekao je da su detektivi saznali da je većina čeličnih kuglica ispaljena iz dvorišta osumnjičenog.

"Nismo svesni bilo kakvog motiva osim čistog zlonamernog ponašanja", rekao je Buši. Osumnjičeni će se sutra pojaviti pred sudom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: