Kultura

Sreda, 12.12.2018.

14:47

Božo Vrećo i Marko Louis objavili spot zajedničke pesme VIDEO

Božo Vrećo i Marko Louis objavili su spot za pesmu "Sanjao sam". Muziku i tekst pesme potpisuje Božo Vrećo, dok su Marko Louis i Aleksandar Dragutinović zaduženi za aranžman. Spot je sniman u Deliblatskoj peščari, a u režiji Dragana Jereminova.

Izvor: B92

Božo Vrećo i Marko Louis objavili spot zajedničke pesme VIDEO
Foto: Screenshot, Youtube

Božo Vrećo oglasio se na svojoj Fejsbuk stranici povodom objavljivanja spota:

"Pjesmu "Sanjao sam" napisao sam ponukan i inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealiziramo partnera i koliko zapravo sve je neizvjesno, danas ste skupa sutra vec niste, ljubav je neukrotiva i traje poput carolije, nekad predugo, nekad prekratko al zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako,kroz odredjeno vrijeme vise nismo nekom ili neko nije vama, centar svijeta.

Napisao sam je da vas u tom trenutku ako se to desi a desava se vrlo cesto, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vasu, neka vasa ljubav nema amplitude, volite do srzi i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonacno, ja tako volim i pjesma "Sanjao sam" koju sam uglazbio i napisao je dar Vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voljeti", napisao je Vrećo i dodao:

"Zahvaljujem se cijeloj ekipi na sjajnom druzenju i umjetnickom radu i mom prijatelju i bratu Marku Louisu jer uvijek skupa stvorimo nebesku pjesmu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: