Prodigy objavljuju novi singl u januaru

Engleska grupa The Prodigy će u januaru objaviti singl “Nasty, Nasty”, što će biti njihova prva nova pesma u poslednjih 6 godina, koliko je i prošlo od njihovog poslednjeg albuma “Invaders Must Die”.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

13:39

Default images

Iako još nije poznat tačan datum objavljivanja singla, grupa je potvrdila da će to biti tokom januara 2015. Lajam Haulet je u oktobarskom intervjuu magazinu Q rekao da će se “Nasty, Nasty” naći na novom The Prodigy albumu čije objavljivanje je planirano u februaru, dok je naziv albuma još uvek nepoznat.

Za sad su poznata imena nekih pesama koje će se naći na novoj ploči: “Beyond the Death Ray”, “Get Your Fight On”, “Wall of Death” i “Rockweiler”, od kojih je ova poslenja standardni deo The Prodigy koncertnog reportoara u poslednje dve godine.

Nove pesme “AWOL”, “Jetfighter”, “The Day” i “Dogbite’Druge” su takođe bile deo repertoara na poslednjim turnejama ove grupe, ali se ne zna da li će se neka od njih naći na novom albumu.

Lajam Haulet je 2012. izjavio da će se novi album zvati “How to Steal a Jetfighter”, ali je samo par meseci nakon toga rekao da će album ipak imati drugi naziv.

foto: flickr.com /Saad Farque

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: