MTV najavio regionalne nagrade

Prve regionalne MTV filmske nagrade "MTV Movie Awards" biće dodeljene 6. juna u Beogradu, uz po pet nominovanih u kategorijama za "Najbolji film", "Najbolju glumicu" i "Najboljeg glumca", najavio je danas regionalni MTV.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.04.2011.

13:06

Default images

"'MTV Movie Awards' već 20 godina važe za najotkačeniju i najuzbudljiviju dodelu filmskih nagrada na svetu, a ove godine dolazi i u naše krajeve! Prva dodela godišnjih nagrada za ostvarenja 'sedme umetnosti' iz regiona održaće se 6. juna u Beogradu, uz glasanje putem lokalnih MTV sajtova", piše u saopštenju.

Kako je najavljeno, liste nominovanih i više pojedinosti o glasanju i nagradama, biće objavljeni na konferenciji za novinare koju će regionalni MTV prirediti sledeće nedelje u Beogradu.

Svetske "MTV Movie Awards" se svakog juna na svečanosti u Los Anđelesu dodeljuju u 12 kategorija, među kojima su i nagrade za "Najboljeg zlikovca", "Najbolji poljubac" i "Najbolji WTF momenat", i predstavljaju jedan od najglamuroznijih događaja u filmskoj industriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: