Kultura

Sreda, 30.03.2011.

19:26

"Drugi život" i "Hop" u bioskopu

Drama "Drugi život" i animirano-igrana komedija "Hop" od 31. marta će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavili su distributeri "Tak" i "Taramaunt".

Izvor: Tanjug

Default images

Ostvarenje "Drugi život" proslavljenog reditelja Istvuda, koje je premijerno prikazano na ovogodišnjem Festu, donosi priču o troje ljudi koji su imali, na različite načine, kontakt sa smrću.

Džordž, koga igra Met Dejmon, ima sposobnost da komunicira sa mrtvima, ali to smatra prokletstvom.

Na drugom kraju sveta, francuska novinarka Mari (Sesil de Frans) preživela je razorni cunami i imala bliski susret sa smrću, koji je uzdrmao njen život, dok Markus, učenik iz Londona, nakon tragične smrti brata, počinje da traga za odgovorima.

U potrazi za istinom, životi će im se ukrstiti i zauvek promeniti zbog onoga što bi moglo ili što postoji u "drugom" životu.

Glavne uloge u ovoj drami igraju i Frenki Mek Leren, Džej Mor, Brajs Dalas Hauard.



Komedija "Hop", u kojoj reditelj kombinuje kompjutersku animaciju i igrani film, predstavlja priču o Ibiju, sinu Uskršnjeg Zeke, koji ne želi da nasledi svog oca u pripremanju korpi sa slatkišima, koje se dostavljaju deci širom sveta na uskršnje jutro.

Ibi zato beži u Holivud u nadi da će ostvariti svoj san i postati bubnjar. Tamo sreće tridesetogidišnjeg Freda, koji je nedavno ostao bez posla i odlučan je u tome da sredi svoj život.

Fred će slučajno udariti kolima Ibija i biće prinuđen da primi neubičajnog "gosta".

U filmu igraju ili su glasove pozajmili Rasel Brend, Džejms Marsden, Hju Lori, Henk Azari, Džek Mek'Brejzer, Dejvid Haselhof.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: