Automobili

Utorak, 12.04.2011.

13:41

Galerija: Nova Opel Antara

Na evropsko tržište stigla je nova Opel Antara sa novim 2,2 CDTI turbo dizel motorom sa 163 KS ili 184 KS.

Izvor: B92

Default images

Svi motori prerađeni su u skladu sa Euro 5 standardima. U ponudi su dva stepena prenosa - ručni i automatski sa šest brzina.

Najnoviji dodatak "ispod haube" je novi 2,2 CDTI Turbo dizel motor sa 120 kW/163 KS ili sa 135 kW/184 KS.

Slabija verzija motora dostupna je kod pogona na prednjim i svim točkovima, kao i sa ručnim i automatskim menjačem sa šest brzina. Verzija od 184 KS takođe nudi izbor između ručne i automatske transmisije, dok je pogon na sva četiri točka standardan.

Tu je i 2,4-litarski četvorocilindrični motor od 125 kW/170 KS. Kao i kod dizel verzija, ovaj motor je ponuđen sa pogonom na prednjim ili na sva četiri točka, te sa ručnim ili automatskim 6-brzinskim menjačem.

Što se tiče izmena na spoljašnjosti, modifikovana su zadnja svetla, dodata su svetla za maglu sa hromiranim okvirima, prednja rešetka ima smeli logo, a tu su i opcione felne od 19 inča.

Prezentaciju za novu Antaru Opel je organizovao u Austriji. Tok prilikom predstavljena je i osvežena Corsa. Više o tome pročitajte ovde

Pogledajte fotografije nove Antare u našoj Galeriji

Pročitajte više o tehničkim karakteristikama nove Antare

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: